360° content

In maart 2017 kreeg Creative28 het certificaat ‘Google Trusted’ dit houdt in dat wij 360 graden foto’s kunnen maken die geïntegreerd worden in Google Streetview. De bezoeker wil steeds vaker vooraf zien waar ze naar toe gaan dus voor Horeca, winkels en restaurants is dit absoluut een must!

Wat is 360 graden content nu precies? Het zijn foto’s of video’s waarin gebruikers het beeld in 360 graden kunnen beleven zowel met hun telefoon als met hun tablet of computer. Het is zo ontworpen dat de kijker de interactie kan aangaan met de content.

"Doordat de kijker zelf de regie in handen heeft krijgt die een hele mooie ervaring, die hij niet snel zal vergeten."

Wij hebben een speciaal pakket gecreëerd voor de horeca. In deze branche zien we een enorme stijging van de 360 graden beleving in fotografie. Zo kunt u dus eenvoudig een 360 graden foto laten maken. Zeker omdat deze niet alleen toepasbaar is binnen google, maar ook op de eigen website gebruikt kan worden en voor andere promotionele doeleinden.

Leukste gedeelte met de koppeling van Google is dat je door meerdere foto’s te gebruiken een virtuele rondleiding krijgt door het bedrijf of horecagelegenheid.

360 graden video behoort ook tot de mogelijkheden. Deze techniek is de afgelopen jaren in een stroomversnelling gekomen en heeft hele toffe toepassingen op het gebied van beleving. U kunt eenvoudig een 360 graden video laten maken. De kijker kan zelf rondkijken en beslist zelf waar deze kijkt. YouTube ondersteunt deze techniek sinds 2015 en maken wij daar veelvuldig gebruik van.

Er zijn eigenlijk 3 manieren om 360 graden video content te bekijken. 

De eerste is je webbrowser, hier kun je met je muisklikken of schuiven door het beeld en dus kijken waar je wil. De tweede optie is YouTube en Facebook, deze platformen herkennen 360 graden video’s door middel van meta data, en implementeren dat zo in hun app bijvoorbeeld. Zo kun je met een YouTube film op je smartphone rondkijken door je telefoon te bewegen.

De derde manier is een VR-bril. Hierin kan je ofwel je telefoon gebruiken of een standalone player zodat je de VR-bril  op je hoofd kan zetten en dan de film op deze manier kan beleven!

Welles

vanaf €150,- excl. btw
  • - 360 graden fotos (10 stuks in 4k resolutie)
  • - Virtuele rondleiding Google Streetview
  • - Gebruik op eigen website

Jeunet

vanaf €600,- excl. btw
  • - 360 graden video
  • - 4k resolutie
  • - 1/2 dag filmen
  • - 1/2 dag montage
Contact

Bent u benieuwd hoe de koffie hier smaakt? Dan bent u van harte welkom!