Podcast Breda - Vergroot je Bereik en Impact

Wil jij nieuwe klanten of medewerkers bereiken? START to talk!

Een podcast is dé sleutel tot dit succes. Terwijl online meetings en vergaderingen beperkt zijn tot een selecte groep, heeft een podcast een veel groter bereik. Jij hebt de controle over de inhoud en het gespreksonderwerp.

In elke aflevering van jouw podcast krijg je de ruimte om dieper in te gaan op onderwerpen of om je boodschap helder over te brengen. Dit kan plaatsvinden in onze studio in Breda, Noord-Brabant, of op een locatie naar keuze. 

Bovendien kunnen meerdere gesprekspartners deelnemen aan de podcast, wat zorgt voor een boeiende en interactieve ervaring. Creative28 staat garant voor de productie van jouw podcast.

Wij publiceren jouw podcast op drie platformen.

Dankzij onze jarenlange radio-ervaring weten wij precies hoe we jouw podcast een professionele uitstraling kunnen geven. Met aansprekende muziek en jingles toveren we jouw podcast om tot een waar spektakel.

Een solide format is de basis van een succesvolle podcast. Daarom streven we naar minimaal 6 afleveringen. Laten we daarom eens in gesprek gaan en samen bouwen aan jouw podcast!

START je branding. START to talk!

Contact


Reigerstraat 16 4811XB Breda
+31 76 204 30 28
info@creative28.com

Contact

Bent u benieuwd hoe de koffie hier smaakt? Dan bent u van harte welkom!