Wie wij zijn.


Creative28 is een ambitieus en creatief content bureau aan de grote markt in Breda waar high level online video content ontwikkeld en geproduceerd wordt. Wij richten ons op video content (bedrijfsfilms, productfilms, moodfilms, instructiefilms), Livestreams, 360 graden content en Videomarketing. Van concept tot eindproduct tot campagne en videomarketing, wij zoeken een creatieve eigentijdse oplossing om uw verhaal anders in beeld te brengen dan alle anderen.

Wat ons uniek maakt...


Onze passie is om verhalen te vertellen in beeld dat merken, zenders, bedrijven helpen om een duurzaam en betrokken publiek op te bouwen. Mensen zijn van nature visueel ingesteld, en kunnen daardoor ook hun focus langer vasthouden op video.

Kopje koffie?


Contact

Kwaliteit voorop


Wij geloven in kwalitatieve content, waar de kijker graag online naar kijkt. Zeker het jongere publiek heeft een grote focus op social media. Logisch dus dat je als bedrijf daarop wil inspelen. En nog mooier dat wij ze daarmee kunnen helpen door relevante en interessante videocontent te maken.

Wat ons uniek maakt is de manier waarop wij verhalen zoeken, met jarenlange media ervaring zijn wij in staat om uw verhaal in beeld te brengen op een manier waarop content video echt tot zijn recht komt!