Livestream

In de hedendaagse tijd is iedereen overal online aanwezig, op facebook, op youtube, via twitter.

Sociale media hebben zich de afgelopen jaren in een flink tempo ontwikkeld. En zijn perfecte platformen om als marketing tools te gebruiken om de kijker iets te laten zien wat op dat moment plaatsvindt. Livestream videocontent is toepasbaar op talloze gebieden, maar een aantal voorbeelden zijn: Conferenties, Presentaties, Pers lanceringen, Sport evenementen, Muziek evenementen, Prijsuitreikingen, workshops, trainingen en nog veel meer.

"Door een livestream video te gebruiken ontstaat er op social media vaak interactie en kunnen mensen die interesse hebben op afstand mee kijken en vragen stellen. "

Dit is een heel sterk element als het gaat om het aantrekken van terugkerende kijkers.

Wat voor ons belangrijk is dat we van tevoren de verwachtingen goed duidelijk hebben. Op welk tijdstip gebeurt wat? en waar moeten we op letten? Zodat we tijdens de livestream geen belangrijk moment missen. Ook bespreken we en adviseren we welk platform het beste geschikt is voor uw event. We maken de keuze door te kijken waar uw doelgroep zich bevindt. Dit kan dus een Youtube livestream of Facebook Live zijn.

Voor het MKB is dit een tool om met je bedrijf of product meer naar buiten toe te treden en een nieuw klantenbestand aan te boren.

Vooral op langere termijn is de een mooie manier om klanten langdurig aan het bedrijf, evenement, of bijeenkomst te binden. Met deze klanten kun je later van alles delen, zoals nieuwe producten, diensten, ideeën, klachten en oplossingen bijvoorbeeld.

Achteraf maken we een compilatie van het event, zodat dit via diverse socialmedia kanalen gedeeld kan worden voor maximale publiciteit van het event.

Onze sterke kant is dat we dit doen met 1 of twee camera’s, met geluid, en dit daarom tegen scherpe tarieven kunnen aanbieden. Dit geeft een enorme media exposure op de website, Facebook of Youtube en kan voor de branding en videomarketing van een merk een goed resultaat opleveren.

Kubrick

v.a. €575,- excl. btw
  • - Livestream Youtube of Facebook
  • - max 2 uur livestream
  • - 1 camera registratie
  • - Compilatie 10 minuten
Contact

Bent u benieuwd hoe de koffie hier smaakt? Dan bent u van harte welkom!