Videocontent

Content video is een breed begrip. Eigenlijk alles wat beweegt is videocontent en kunnen wij realiseren met verschillende doeleinden en resultaten. 

Mensen zijn van nature visueel ingesteld. En dat merken we op het gebied van populariteit van de online video’s. Beeld zegt immers meer dan 1000 woorden, spreekt ook meer tot de verbeelding en roept meer emoties op. 

 

"Een persoonlijke boodschap in de vorm van videocontent heeft meer raakvlakken met de kijker dan gelezen tekst, toch?"

Feit is dat door deze ontwikkeling het product meer centraal komt te staan en marketingcampagnes daar visueel op willen in spelen door videoproducties. Voorbeeld is de rol van sociale media hierbij. Een product aanprijzen via social media is de DE manier om je doelgroep te bereiken. Via Facebook of youtube, Instagram is videocontent king!

Naast productvideo’s, corporatedvideo kun je ook denken aan instructie video’s (hoe werkt het product nu eigenlijk, hoe installeer ik het? Of hoe gebruik ik het…) kort, duidelijk en overzichtelijk. Deze productvideo’s kunnen bewegend beeld zijn of juist bestaan uit een animatie, geheel naar uw wens. Heel belangrijk bij instructievideo’s zijn de stappen die in beeld gebracht worden. Door die stappen van tevoren heel duidelijk in beeld te krijgen, heb je eigenlijk je storyboard voor de video al klaar!  Juist bij deze instructievideo’s zijn er tal van toepassingen waar je dit voor kan gebruiken.

Wil je juist meer aandacht geven aan een evenement, bijeenkomst, dialoog gesprekken? Dan zijn sfeervideo’s een goede optie. Hoe gaaf is het dat je een goede indruk achter kan laten door middel van een sfeervideo over je evenement, bijeenkomt of dialooggesprek? Deze kun je later nasturen met de mailing, of juist gebruiken als promotie voor het volgende project. Breed inzetbaar dus!

De laatste tijd merken we ook dat er veel start-ups zijn die wel media content willen hebben, maar dat er geen grote budgetten zijn. Speciaal voor deze doelgroep hebben wij de MovieQuote’s in het leven geroepen. Korte interviews van maximaal 30 seconden. We nemen er maximaal 10 op, die je in de content kalender kan verspreiden over een aantal maanden.

Kortom wij praten u graag bij voor de mogelijkheden.

Hitchcock

vanaf €1700,- excl. btw
  • - Calsheet
  • - Draaiboek
  • -1/2 dag filmen (regisseur + cameraman)
  • -1/2 dag montage + rechtenvrije muziek

Tarrantino

vanaf €2000,- excl. btw
  • - Callsheet
  • - Draaiboek
  • - 1 dag filmen (regisseur + cameraman)
  • - 1 dag montage + Rechtenvrije muziek
Contact

Bent u benieuwd hoe de koffie hier smaakt? Dan bent u van harte welkom!