Videomarketing

Uiteindelijk draait het om online resultaat, en daar komt videomarketing bij kijken. Maar waar moet je nu eigenlijk aan denken? (online) 

Videomarketing bestaat uit twee delen. 

Het eerste deel is kijkers trekken. Dit klinkt simpel maar in de realiteit is dat heel lastig. Het belangrijkste is dat je de juiste zoekwoorden gebruikt op YouTube. Als iemand dan zoekt in YouTube op dat specifieke zoekwoord, dan wordt jouw video gevonden en heb je een kijker! 

Een tweede manier is de conversie van de kijker van de video. Wat wil je eigenlijk bereiken met de kijker van de video? Wat wil jij dat de kijker doet na het kijken van de video. Het converteren van de kijker van je video gebeurt meestal met een call to action integratie in de video. Een oproep om actie te ondernemen. Dit kan dus gesproken zijn in de video zelf, een button zijn, een linkje naar een pagina etc.

Ook verzorgen wij als videomarketingspecialist een zoekwoordenonderzoek voor de video de zogenaamde Video-SEO. Dit doen wij op basis van een aantal kernwaarden, zoals leeftijd en de doelgroep. 

"Je zou eigenlijk denken dat de Google zoekmachine briljant in elkaar zit, maar de bots van Google kunnen geen video lezen. "

Aan ons de taak om de video advertising op een zo goed mogelijke manier te vertalen naar tekst. 

Met die informatie kan Google de relevantie en kwaliteit bekijken van de content, toegespitst op de google zoeker en uiteindelijk ook voor de YouTube kijker. Ook van groot belang is het Social Media aspect. Wil je de video delen op LinkedIn? Facebook? Of via een nieuwsbrief doorsturen aan iedereen? Willen mensen het delen? Wie heeft er een groot bereik aan volgers die dit mogelijk interessant vindt? Allemaal vragen waar wij mee helpen om tot een oplossing te komen.

Wij verzorgen de online doelstelling, zoeken de juiste video-hosting en Video-SEO zodat jullie de handvaten hebben om de (online) mediacampagne volledig tot zijn recht te laten komen.

Spielberg

€100,- excl. btw
  • - Zoekwoorden onderzoek
  • - Call to action bepalen

De Palma

€300,- excl. btw
  • - Zoekwoorden onderzoek
  • - Call to action bepalen
  • - Inzetten video op online campagne
  • - Resultaten meten
Contact

Bent u benieuwd hoe de koffie hier smaakt? Dan bent u van harte welkom!